Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/qchosting/domains/qc-hosting.nl/public_html/index.php on line 18
QC HOSTING GOEDE EN GOEDKOPE WEBHOSTING
Hoge Kwaliteit Webhosting
 Shared webhosting - Reseller webhosting - Domeinnamen - Dedicated servers - Installatron Bestel direct!
 Home > Shared webhosting
 Informatie
     Algemene informatie
 Shared webhosting
     Pakket 1
     Pakket 2
     Pakket 3
     Pakket 4
     Thema pakket
 Powered by
Apache - PHP5 - MySQL - DirectAdmin - Zend Optimizer
 
 
Shared webhosting
QC-hosting heeft voor u 4 verschillende shared webhosting pakketten samengesteld om de meeste behoefte af te dekken. Het verschil tussen de shared webhosting pakketten zit in de beschikbaar gestelde web ruimte en het te verbruiken dataverkeer per maand.

Naast de 4 verschillende shared webhosting pakketten hebben we ieder kwartaal tevens een special thema shared webhosting pakket. Het thema shared webhosting pakket verschilt ieder kwartaal qua specificaties. Houdt u het thema shared webhosting pakket dus goed in de gaten!

In de onderstaande tabel ziet u vrij snel de specificaties van de aangeboden shared webhosting pakketten. Voor uitgebreide informatie aangaande de shared webhosting pakketten klikt u, in de onderstaande tabel, op de knop Meer informatie.
 
 Pakket naam  Web ruimte  Dataverkeer p/m  Prijs p/m  Meer informatie
 Pakket 1  500 MB  10 GB  € 0,99
 Meer informatie
 Pakket 2  1000 MB  20 GB  € 1,99
 Meer informatie
 Pakket 3  1500 MB  30 GB  € 2,99
 Meer informatie
 Pakket 4  2000 MB  40 GB  € 3,99
 Meer informatie
 Thema pakket  5000 MB  75 GB  € 6,99
 Meer informatie
 
De prijzen in de bovenstaande tabel zijn per maand genoteerd. Vanwege administratieve redenen wordt er per jaar gefactureerd.

Mochten uw wensen buiten het bereik van de door ons samengestelde pakketten liggen dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een shared webhosting pakket op maat.

Heeft u al een keuze gemaakt? Bedenk dan een passend domeinnaam die wij vervolgens aan uw shared webhosting pakket koppelen. Klik hier om te controleren of het door u bedachte domeinnaam nog beschikbaar is. Is alles voor elkaar? Dan kunt u hier klikken om een bestelling te plaatsen.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot onze shared webhosting pakketten of andere gerelateerde zaken, neem dan gerust contact met ons op!

 

 
 Algemene voorwaarden - Contact
© 2005 - 2013 | Alle rechten voorbehouden | Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
QC staat voor Quality Control. QC biedt kwalitatief goede webhosting tegen een lage prijs.
Webhosting gedragscode